Buitenonderwijs Nl geeft trainingen en workshops aan teams en individuele leerkrachten. Onze trainingen bestaan altijd uit een deel theorie en een praktijkgedeelte. Zitten en luisteren wordt tot een minimum beperkt. Liever zetten we actieve werkvormen in om onze kennis over te dragen!

Sinds 2017 trainen wij basisscholen in het geven van buitenonderwijs. Wij ontwikkelen onszelf en ons aanbod continu naar de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen het onderwijs. Waar we begonnen met een vaardigheidstraining, bieden we nu veel meer mogelijkheden. Zo geven we teamtrainingen waarbij we naast het geven van buitenonderwijs ook kijken naar het teamproces, want elke nieuwe werkwijze binnen een team vraagt om teamwork. Ook geven we inspiratiesessies, waarbij we een team kennis laten maken met het geven van buitenonderwijs en leuke lesvormen. Daarnaast is het mogelijk om een compleet buitenlespakket bij ons aan te schaffen. Zo kan een hele school direct aan de slag met het geven van buitenles. Naast trainingen aan hele teams kunnen ook individuele leerkrachten bij ons terecht voor een training.

Onze ervaring heeft ons daarnaast geleerd dat er soms situaties zijn waarin leekrachten én leerlingen individuele en specifieke ondersteuning nog hebben bij het geven van buitenlessen. Daarom hebben we een team van coaches die leerkrachten hierbij ondersteunen. Meer weten? Klik dan hier.

Klik op onderstaande afbeeldingen om meer te weten te komen over een training of workshop. Heb je een specifiek trainingsdoel? Wij bieden uiteraard ook maatwerkoplossingen. Neem hierover gerust contact met ons op!